رئیس مرکز آموزش فنی حرفهای ۲۲ بهمن ساری:
مازندران نیروی آموزش دیده مهارتی کم دارد
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، وبه نقل ازایسنا/مازندران رئیس مرکز آموزش فنی حرفهای ۲۲ بهمن ساری با بیان اینکه مطالبهگران اشتغال که بیشتر جوانان هستند میتوانند با آموزشهای فنی و حرفهای به مهارت برای ایجاد کسب و کار دست یابند، گفت: کارگاه ها و شرکتها از ما درخواست نیروی کار دارند اما نیروی آموزش دیده واقعا کم است.
سید احمدطاهری امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به خدمات آموزشی گستردهای در مرکز فنی و حرفهای ۲۲ بهمن ساری، اظهار کرد: جامعه هدف خدمات آموزشی در زندانها، اردوگاهها، مددجویان بهزیستی و غیره هستند که به صورت تخصصی دورههای آموزش مهارتی را میگذرانند.
رئیس مرکز آموزش فنی حرفهای ۲۲ بهمن ساری، گفت: در این مرکز۶۸ پرسنل، ۲۰ کارگاه آموزشی، ۲ کارگاه آموزش کشاورزی داریم که مربیان این مرکز با گذارندن سه دوره آموزشی در سطح کشور در حال آموزش هستند.
این مسئول افزود: مرکز ۲۲ بهمن ساری در سال ۱۳۷۱ و در مساحت ۱۲ هکتار افتتاح شد؛ ۳ هکتاری شالیزار و ۶۶۰۰ متر مربع فضای شهرک صنعتی آموزشی دارد.
وی با تاکید بر اینکه نیاز سنجی در جذب کارآموز موثر است، افزود: ۲۰ رشته آموزشی با ۲۰ زیرشاخه در این مرکز آموزش داده میشود.
طاهری با اشاره به حضور آموزشگاههای آزاد در این مرکز و موضوع نظارت بر آنها، تصریح کرد: حضور برخی آموزشگاه خصوصی به دلیل تکمیل رشتههای آموزشی و ارائه خدمات تشکیل شد.عموما رشتههایی که در بخش خصوصی آموزش داده میشود به دلیل عدم موازیکاری در بخش دولتی قرار نمیگیرد مگر رشته های خاص که حجم داوطلبین آموزش در آن رشته زیاد باشد؛ همچنین نظارت اموزشگاههای بخش خصوصی با شهید بهشتی است اما در اینجا اگر آموزشگاه خصوصی در حال آموزش باشد ما نظارت انجام میدهیم.
وی از اجرای طرح تابستانه اوقات فراغت خبر داد و گفت: این طرح ویژه دانش آموزان با حداقل سن ۱۵ سال به بالا است و نحوه ثبت نام در طرح تابستانه به صورت حضوری نیز انجام میشود.
طاهری افزود: در طرح اوقات فراغت اگر رشته انتخابی به حد نصاب ثبت نام رسیده باشد کلاس ها برگزار میشود در غیر این صورت ثبت نام انجام شده، در زمان مقرر با فرد تماس گرفته خواهد شد.
رئیس مرکزآموزش فنی و حرفهای ۲۲ بهمن ساری هزینه ثبت نام و برگزاری آزمون را تنها۱۵۰ هزار تومان عنوان کرد وگفت: هزینه آموزشی کاملا رایگان خواهد بود و آموزش ها به صورت فشرده و ۳۰ تا ۶۰ ساعته است.
این مسئول رشتههای آموزشی در مرکز ۲۲ بهمن ساری را حدود ۱۰ رشته اعلام کرد و یادآور شد: رشتههای کارآفرینی، برق خودرو،
مکانیک سبک، سرویس نگهداری خودرو، برق ساختمان، تعمیر لامپهای کم مصرف، تاسیسات، لوله کشی و غیره از جمله این رشتهها است.
طاهری با تاکید بر اینکه ضرورت اشتغال، مهارت آموزی است، اظهار کرد: معضل کشور بیکاری نیست نداشتن مهارت و مدرک گرایی بیهوده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای ۲۲ بهمن ساری گفت: نزدیک به یک میلیون نفرساعت آموزش در سال گذشته در این مرکز انجام شد و ۶۷۲ هزارنفر ساعت در سال ۱۴۰۲ تحت آموزش قرار گرفتند.
این مسئول خاطرنشان کرد: از ۲۴۸ نفر آموزش دیده در این مرکز ۷۲ نفر اشتغال یافته و ۶۶ نفر دارای اشتغال مرتبط هستند.
نظر دهید