با دستور استاندار مازندران و در راستای افزایش کیفیت نان صورت گرفت:
صدور گواهینامه مهارت برای خبازان مازندران به دستور استاندار
حسین فلاح دامادی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد: با آموزش مهارتی نانوایان، گامی بلند در مدیریت بحران برداشتهایم.

با دستور استاندار مازندران و در راستای افزایش کیفیت نان صورت گرفت:
صدور گواهینامه مهارت برای خبازان مازندران به دستور استاندار
حسین فلاح دامادی سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران خبر داد: با آموزش مهارتی نانوایان، گامی بلند در مدیریت بحران برداشتهایم.
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران؛ در پی ورود بیش از ۱۰ میلیون هموطنان عزیز به استان مازندران و تشدید فشار بر زیرساختهای معیشتی، موضوع نان، به مسئلهای حیاتی و راهبردی در استان بدل شده است. در همین راستا، حسین فلاح دامادی، سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای مازندران، از بسیج کامل این ادارهکل برای آموزش مهارتی نانوایان در سراسر استان خبر داد و گفت:
«در شرایطی که بحران جمعیتی، زندگی مردم استان را تحتتأثیر قرار داده، ما موظفیم نقش کلیدی خود را ایفا کنیم. بهدنبال مصوبه شورای آرد و نان استان به ریاست استاندار محترم، آموزش فنی و حرفهای به سرعت وارد عمل شد و آموزش مهارتی نانوایان را به عنوان یک اولویت عملیاتی در دستور کار قرار داد.»
وی با تأکید بر اهمیت مهارتمحوری در ارتقاء کیفیت پخت و توزیع نان، افزود:
«بر اساس ماده ۱۳ قانون نظام صنفی، داشتن گواهینامه مهارت فنی پیششرط دریافت پروانه کسب است. ما برای جلوگیری از توقف فعالیت نانواییها و پاسخ به نیاز فوری مردم، با همکاری اتحادیههای آرد و نان شهرستانها و اصناف مربوطه، اقدام به صدور گواهینامههای موقت کردهایم.»
سرپرست ادارهکل آموزش فنی و حرفهای مازندران در پایان خاطرنشان کرد:
«این تنها آغاز راه است. پس از گذر از این مرحله خاص، نانوایان عزیز میتوانند با شرکت در آزمونهای کتبی و عملی، گواهینامه مهارت دائم دریافت کرده و به شکل قانونی و باکیفیتتر به خدمترسانی ادامه دهند. آموزش مهارتی، پشتوانهای مطمئن برای امنیت غذایی مردم مازندران خواهد بود.»
نظر دهید