آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد صنایع غذایی ساری؛ گامی مؤثر در توانمندسازی مهارتی و اشتغالزایی پایدار
این بازدید با محوریت توانمندسازی اقشار آسیبپذیر جامعه، بهویژه زنان سرپرست خانوار، و ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال آنان صورت گرفت.

آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد صنایع غذایی ساری؛ گامی مؤثر در توانمندسازی مهارتی و اشتغالزایی پایدار
به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، عصر پنج شنبه 23 اسفندماه 1403 در راستای اهداف ارزشمند و انساندوستانه، با حضور مدیرکل کمیته امدا امام خمینی (ره) مازندران و هئیت همراه و معاون سنجش و ارزشیبابی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای مازندران و روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای شماره 3 و هتلداری شهرستان ساری از فعالیت و تجهیزات آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد صنایع غذایی این شهرستان به مدیریت حبیبه حامدی بازدید به عمل آوردند.
این بازدید با محوریت توانمندسازی اقشار آسیبپذیر جامعه، بهویژه زنان سرپرست خانوار، و ایجاد بسترهای لازم برای اشتغال آنان صورت گرفت.
این گزارش می افزاید: این آموزشگاه که با تکیه بر اصول علمی و مهارتآموزی نوین در حوزه صنایع غذایی فعالیت میکند، به عنوان الگویی از تعهد اجتماعی و مسئولیتپذیری معرفی شد. هدف والای این مجموعه، حمایت از اقشار کمبرخوردار جامعه از طریق ارائه مهارتهای حرفهای، فراهم کردن فرصتهای شغلی و تأمین درآمد پایدار برای این افراد است.
حامدی، مدیر آموزشگاه، در حاشیه این بازدید، به تشریح اهداف و دستاوردهای این مجموعه پرداخت و گفت: ما مفتخریم که در مسیر خداپسندانه توانمندسازی اجتماعی گام برداشتهایم. تمام سود حاصل از تولیدات این آموزشگاه به اقشار آسیبپذیر اختصاص مییابد تا آنها بتوانند به استقلال اقتصادی دست یابند و جایگاه خود را در جامعه بازیابند.
مسئولین حاضر نیز ضمن تقدیر از تلاشهای این مجموعه، این اقدام را نمونهای بارز از همبستگی اجتماعی و اراده برای بهبود معیشت اقشار آسیبپذیر دانسته و بر لزوم توسعه چنین طرحهایی در سطح استان تاکید کردند.
این بازدید با ابراز رضایت حاضران از عملکرد آموزشگاه به پایان رسید و امید میرود که این طرحهای انساندوستانه، همچنان به عنوان الگویی ماندگار در مسیر توانمندسازی و اشتغالزایی مورد حمایت و گسترش قرار گیرد.
نظر دهید