شعار سال
چهارشنبه 19 دی 1403
  • 1402/02/13 - 07:49
  • - تعداد بازدید: 85
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت:

تضمین ایجاد اشتغال به شرط مهارت/ برای رشد تولید به جهش مهارت نیاز داریم

تضمین ایجاد اشتغال به شرط مهارتمعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه زمینه اشتغال در کشور فراهم شده است، گفت: اگر جوانان مهارت داشته باشند، تضمین می‌کنیم که بیکار نباشند.

 تضمین ایجاد اشتغال به شرط مهارتمعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه زمینه اشتغال در کشور فراهم شده است، گفت: اگر جوانان مهارت داشته باشند، تضمین می‌کنیم که بیکار نباشند.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا)به نقل از، روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، «غلامحسین حسینی‌نیا» روز (چهارشنبه) در نشست خبری، ضمن تشریح گزارش عملکرد و اقدامات صورت گرفته سازمان آموزش فنی و حرفه ای در سال گذشته، اظهار کرد: از زمان استقرار دولت سیزدهم ۲۶۰۰ عنوان استاندارد شایستگی و ارزشیابی حرف را تدوین کردیم که ۷۰ درصد رشد داشته است. برای امسال نیز تدوین ۱۱۲۰ عنوان استاندارد شایستگی و ارزشیابی مهارت را پیش بینی کرده‌ایم.

* تدوین ۴۳۰۰ عنوان استاندارد شایستگی و ارزشیابی مهارت تا سال ۱۴۰۶
به گفته وی، در طول برنامه پنج‌ ساله سازمان از سال ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶ بیش از ۴۳۰۰ عنوان استاندارد شایستگی و ارزشیابی مهارت هدف‌گذاری شده است.
* صدور آنی مجوز تأسیس ۱۲۵۴۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای
معاون وزیر کار از صدور آنی مجوز تأسیس ۱۲۵۴۸ آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای در ۱۱ ماهه سال گذشته خبر داد و افزود: طی سال گذشته ۳۱۸۱ مرکز جوار و بین کارگاهی در راستای تأکیدات و فرمایشات مقام معظم رهبری در کارخانه‌ها ایجاد شد تا افراد آموزش‌های مهارتی را ببینند.
وی با اشاره به برگزاری اولین دوره مسابقات ملی مهارت کارگران در ۲۶ بنگاه اقتصادی طی سال گذشته، بیان داشت: یکی از روش‌های ترویج فرهنگ مهارت آموزی، برگزاری مسابقات مهارت است.

* نیاز اعتباری معادل ۴۰ همت برای اجرای نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای با بیان اینکه برنامه‌ نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب در سال ۱۴۰۲ دنبال خواهد شد، تصریح کرد: برای اجرای طرح نهضت ملی مهارت آموزی به اعتباری معادل ۴۰ همت نیاز داریم که امیدواریم از طریق مولدسازی دارایی‌ها، تجهیزات کارخانه‌ها، کمک خیرین و اجرای طرح محیط کار واقعی به این هدف دست پیدا کنیم. همچنین تفاهم نامه هایی با شستا و سازمان تامین اجتماعی در این راستا برای پوشش آموزشی کارکنان و کارگران پیش بینی شده است.
وی اضافه کرد: همچنین بیش از ۱۶.۵ میلیون نفر دوره آموزش را برای اقشار مختلف اعم از جمعیت فعال و بالقوه در برنامه پنج‌ساله مهارت آموزی درنظر گرفته‌ایم.
* راه اندازی مجمع خیرین مهارتی
حسینی نیا با اشاره به جلب مشارکت اشخاص حقیقی و حقوقی در بحث مهارت اظهار کرد: برای آنکه بتوانیم آموزش‌های مهارتی را پیش ببریم، روی کمک های مردمی و اشخاص حقیقی و حقوقی برنامه ریزی کرده ایم. آیین نامه اجرایی این کار را در دولت نهایی کردیم و مجمع خیرین مهارتی را راه اندازی کردیم. تاکنون پنج مجمع ثبت شده است و در همین مدت ۱۰۶۰۰ هزار متر مربع زمین و ۱۲۶۰۰ هزار متر بنا و ساختمان به سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای اهدا شده است.
به گفته وی آیین نامه مذکور باعث شده تا حدود ۱۸۰۰ میلیون ریال منابع از سوی خیرین برای تجهیز کارگاه ها اختصاص پیدا کند.
* نگاه ویژه مقام معظم رهبری و دولت سیزدهم به گسترش آموزش های مهارتی
معاون وزیر کار با تأکید بر ارزش و اهمیت مهارت آموزی و توسعه آموزش‌های مهارتی آموزی گفت: مقام معظم رهبری سال گذشته مهارت آموزی کارگران را امری حیاتی اعلام فرمودند، لذا ما تلاش کردیم در این راستا نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب را رقم بزنیم و همه داشته های ملی را پای کار آوردیم.
* ارائه آموزش های مهارتی به چهار میلیون نفر در سال با در نظر گرفتن جمعیت فعال کشور
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای ادامه داد: در حال حاضر بیش از ۲۶ میلیون نفر جمعیت فعال در کشور داریم که اگر پزشک مهندسان، کارمندان و .. را کنار بگذاریم، حداقل ۲۰ میلیون نفر می مانند که اگر در برنامه پنج ساله تقسیم کنیم، باید سالی چهار میلیون نفر را آموزش مهارتی بدهیم.

  • گروه خبری : اخبار عمومی,اخبار مهم-اطلاعیه
  • کد خبر : 99390
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین