رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
مهارتهای کلیدی در آینده دستخوش تغییر میشود
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور:
مهارتهای کلیدی در آینده دستخوش تغییر میشود
ایسنا/ایلام رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور گفت: میزان تغییرات نرخ بیکاری افراد با تحصیلات پایه افراد با تحصیلات عالی در کشورهای مختلف متفاوت است و این موضوع نشانگر وجود یک عنصر کلیدی به نام مهارت است.
«غلامحسین محمدی» امروز چهارشنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۳، در نشست کارگروه توسعه مهارت آموزی استان ایلام اظهار کرد: پیشبینی میشود طی پنج سال آینده ۴۴ درصد از مهارتهای کلیدی نیروی کار دستخوش تغییر شوند.
وی خاطرنشان کرد: همچنین با استفاده از دیجیتال بازاریابی در پلتفرم دیجیکالا به فروش محصولات صنایع دستی با کیفیت توسط مهارتجویان و سازمان آموزش فنی و حرفهای اقدام شده است.
محمدی تأکید کرد: ارائه کارگاهها و تجهیزات عملی، برگزاری دورههای تخصصی و پیشرفته و صدور گواهینامههای مهارتی معتبر در مراکز فنی و حرفهای کشور از اهداف مهم سازمان است.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور بیان کرد: ارائه آموزشهای مهارتی در قالب دیپلماسی مهارت برای متقاضیان مهارتآموزی از کشور عراق، ایجاد مجتمعهای مهارتی، ایجاد قرارگاه و مجتمعهای مهارتی ویژه نیروهای مسلح و راهاندازی کارگاه تخصصی ماشینآلات از مهمترین برنامههای سازمان آموزش فنی و حرفهای در سال جاری است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام نیز در این نشست گفت: آموزشهای فنی و حرفهای باید به سمت آموزشهای نوین نظیر هوش مصنوعی، استارتاپها و آموزشهای دانش بنیان حرکت کند.
وی افزود: برنامههای آموزشی فنی و حرفهای باید متناسب با جغرافیای هر استان تنظیم شود.
عباسی با بیان اینکه بهمنظور بهرهگیری از ظرفیتهای دستگاههای اجرایی، مراکز تولیدی، خدماتی، اتحادیهها و تعاونیها باید پل ارتباطی با آموزشهای فنی و حرفهای برقرار کنند، افزود: باید از ظرفیت بخشهای غیر دولتی مانند اتاقها و انجمنهای کارگری و بازرگانی و کارفرمایان در راستای تأمین و تجهیز و رفع نیازهای فنی و حرفهای استفاده شود.
معاون استاندار ایلام یکی از مهمترین بحثهای اشتغالزایی را بحث اشتغال روستایی و نواحی مرزی دانست و بیان کرد: برای جلوگیری از مهاجرت روستاییان و همچنین جلوگیری از تبعات و ناهنجاریهای اجتماعی که بحث مهاجرت میتواند داشته باشد، میتوان از این ظرفیت برای توسعه مهارتآموزی در مناطق عشایری و روستایی و مرزی استفاده کرد.
عباسی، ظرفیت طرح تملک داراییهای استان در دستگاههای اجرایی را از راههای مناسب جهت توسعه آموزشهای فنی و حرفهای دانست و ادامه داد: استفاده از ظرفیت دیپلماسی اقتصادی و آموزشی برای توسعه و روشهای آموزشی نوین فنی و حرفهای به فراسوی مرزهای سرزمینی مانند کشور عراق که به شدت به بسیاری از این آموزشها نیاز دارد از اهمیت خاصی برخوردار است.
نظر دهید