شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1402/01/27 - 13:20
  • - تعداد بازدید: 76
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
مهارت در رسانه

مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران: چتر مهارت‌های فنی و حرفه ای در روستاهای مازندران گسترده می شود

مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به سکونت نیمی از جمعیت در روستاها گفت: چتر مهارتی برای اشتغال کارجویان در روستاها گسترده می شود.

 مدیرکل فنی و حرفه ای مازندران با اشاره به سکونت نیمی از جمعیت در روستاها گفت: چتر مهارتی برای اشتغال کارجویان در روستاها گسترده می شود.

به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران، به نقل از خبرنگار مهر، سید حسین درویشی صبح شنبه در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر ترویج فرهنگ مهارت آموزی بین جامعه دانش آموزی اظهار داشت: اگر تعامل بین آموزش و پرورش دانشگاه‌ها برای ترویج مهارت آموزی به خوبی صورت گیرد بخشی از مشکلات حل می‌شود.

وی جهاد تبیین مطرح شده از سوی مقام معظم رهبری را زمینه برای امید آفرینی برشمرد و افزود: ایجاد مهارت‌هایی را برای کارجویا ن از مأموریت‌ها بیان کرد و گفت: ارتقای شغلی برای فعالان مشاغل مختلف از دیگر برنامه‌ها و رسالت‌ها است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران یادآور شد: حمایت از تولید داخلی به این معناست که افراد شاغل در کارگاه‌های تولیدی دانش لازم را برای تولید داشته باشند.

درویشی آموزش‌های مهارتی به سربازان را از مهم‌ترین برنامه برای توانمندی نیروی کار بیان کرد و گفت: در قالب این آموزش‌ها بخش عمده‌ای از بیکاران و کار جویان از توانمندی و مهارت بهره مند می‌شوند.

وی با اظهار اینکه شهرها و روستاهای مازندران سهم برابر از نظر جمعیتی دارند اظهار داشت: به همان نسبت به شهرها در حوزه معرفی و آموزش توجه می‌شود در روستاها نیز باید این طرح‌ها مورد توجه قرار بگیرند سیروسفر مهارت در روستاها بیش از گذشته گسترده می‌شود.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه اینکه ۱۳ مرکز دانش بنیان و ۵ مرکز رشد در حوزه مهارت و رشد و کارورزی برنامه ریزی شده است، شمار مراکز دولتی فنی حرفه‌ای را ۲۰ مرکز با ۲۰۰ مربی اعلام کرد و افزود: این مربیان باید به روستاها، اردوگاه‌ها، زندان‌ها و مراکز مهارتی برای آموزش اعزام شوند

درویشی شمار کارگاه‌های فعال آموزشی را ۱۷۶ مرکز بیان کرد و گفت: تجهیزات مورد نیاز برای مهارت آموزی در این کارگاه‌ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه صدور مجوز کسب و کار در دستگاه دیگر بین ۱ تا ۳ ماه زمان می‌برد اظهار داشت: این مجوز در فنی حرفه‌ای بین یک تا سه روز است

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه شمار آموزشگاه‌های آزاد از ۷۵۰ واحد به بیش از هزار و ۷۲۱ واحد رسیده است، تصریح کرد: بیش از سه هزار مربی در این آموزشگاه فعالیت می‌کنند و از این رو یک سرمایه عظیمی برای توسعه کارآفرینی و مهارت آموزی محسوب می‌شود.

مدیرکل فنی حرفه‌ای مازندران با اشاره به بهره‌مندی ۴۰ هزار نفر از آموزش‌های مهارتی سال گذشته در استان افزود: ۳۱۳ هزار نفر در آزمون‌های فنی حرفه‌ای شرکت کردند و ۱۱ هزار نفر موفق به قبولی شدند ۳ درصد این افراد مشغول به کار شدند.

درویشی گفت: آموزش و اشتغال کارشان را به ۷۳ درصد کرد و گفت این ضریب در صنعت ۸۰ درصد بوده است.

  • گروه خبری : اخبار عمومی,اخبار مهم-اطلاعیه
  • کد خبر : 98812
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین