شعار سال
یکشنبه 04 آذر 1403
  • 1402/02/05 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 68
  • - تعداد بازدیدکننده: 68
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مهارت در رسانه

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران:۹۹ رشته جدید به آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران اضافه شد

ایسنا/مازندران مدیر کل فنی و حرفه‌ای مازندران از ۹۹ رشته جدید در آموزش فنی و حرفه‌ای استان خبر داد و گفت: بخشی دانش بنیان است و رشته‌های انرژی خورشیدی، آموزش‌های مبتنی بر زیست فناوری، در حوزه پزشکی کشاورزی و صنعت، اینترنت اشیاء پرینتر سه بعدی، بستر سازی هوش مصنوعی، هوشمند سازی ساختمان و آموزش‌های تولید گیاهان دارویی از جمله رشته‌های جدید است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران:

۹۹ رشته جدید به آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران اضافه شد

به گزارش روابط عمومی و مرکز اطلاع رسانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای مازندران به نقل از خبرگزاری ایسنا/مازندران مدیر کل فنی و حرفه‌ای مازندران از ۹۹ رشته جدید در آموزش فنی و حرفه‌ای استان خبر داد و گفت: بخشی دانش بنیان است و رشته‌های انرژی خورشیدی، آموزش‌های مبتنی بر زیست فناوری، در حوزه پزشکی کشاورزی و صنعت، اینترنت اشیاء پرینتر سه بعدی، بستر سازی هوش مصنوعی، هوشمند سازی ساختمان و آموزش‌های تولید گیاهان دارویی از جمله رشته‌های جدید است.

سید حسین درویشی در نشستی با خبرنگاران که روز شنبه در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد با اشاره به بودجه جهت به‌روز رسانی و تجهیز کارگاه‌ها، اظهار کرد: میزان بودجه لازم ۲۸ و نیم‌ میلیارد تومان مصوب شد که تا کنون ۱۸ میلیارد تومان تخصیص یافت.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با اشاره به پرداخت تسهیلات برای اشتغال‌زایی، خاطرنشان کرد:  برای ۲۰۰ نفر از بسیج سازندگی و ۲۰۰ نفر از ستاد اجرایی فرمان امام (ره) وام ۵۰ میلیونی گرفته شد.

این مسئول با اشاره به اینکه فنی و حرفه‌ای متولی آموزش مبتنی بر نیاز شغلی است، گفت:  باید جلوی آموزش‌های غیر مجاز گرفته شود تا کلاس‌های فنی و حرفه‌ای خالی نباشد؛ همچنین برخی مجوزهای فنی و حرفه‌ای تا۶۰۰ میلیون فروخته می‌شد که با صدور مجوز سریع جلوی این اقدامات گرفته شد و الان اشباع پذیری پیدا کردیم.

وی ادامه داد: مازندران در سال گذشته میزبان مسابقات ملی مهارت بود و در آموزش آشپزی مدال طلا گرفت که نشان از کیفیت آموزش دارد.

درویشی با اشاره به اینکه بر اساس استاندارهای شغلی بین المللی آموزش در فنی و حرفه‌ای به گونه‌ای است که برای شخص توانایی ایجاد شغل کند، گفت: اما این آموزش‌ها در سایر دستگاه‌ها صرفا ترویجی است و سازمان آموزش فنی و حرفه ای مسئول صلاحیت‌های حرفه‌ای در کشور است.

وی بر مناسب سازی حقوق و دستمزد تاکید کرد و یادآور شد: اگر تشکل‌های صنعتی مانند خانه صمت و غیره  پای‌کار بیایند بخش عمده‌ای از نیروهای کار ما مشکل نخواهند داشت.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران، تصریح کرد: در حوزه مشاغل خانگی و خود اشتغالی بهزیستی، کمیته امداد و غیره در بخش آموزش باید سهمی  به فنی حرفه‌ای بدهند تا در قالب اشتغال خانگی آموزش دهد.

این مسئول آموزش‌های مهارتی به سربازان را از مهم‌ترین برنامه برای توانمندی نیروی کار بیان کرد و گفت: در قالب این آموزش‌ها بخش عمده‌ای از بیکاران و کار جویان از توانمندی و مهارت بهره مند می‌شوند.

درویشی تعداد کارگاه‌های فعال آموزشی را ۱۷۶ مرکز بیان کرد و گفت: تجهیزات مورد نیاز برای مهارت آموزی در این کارگاه‌ها وجود دارد.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران با بیان اینکه صدور مجوز کسب و کار در دستگاه دیگر بین ۱ تا ۳ ماه زمان می‌برد، اظهار کرد: این مجوز در فنی و حرفه‌ای بین یک تا سه روز است.

مدیرکل فنی و حرفه‌ای مازندران، شمار آموزشگاه‌های آزاد را از ۷۵۰ واحد به بیش از یک‌هزار و ۷۲۱ واحد افزایش عنوان کرد و گفت: بیش از سه هزار مربی در این آموزشگاه فعالیت می‌کنند و از این رو یک سرمایه عظیمی برای توسعه کارآفرینی و مهارت آموزی محسوب می‌شود.

درویشی با اشاره به بهره‌مندی ۴۰ هزار نفر از آموزش‌های مهارتی سال گذشته در استان، افزود: ۳۱۳ هزار نفر در آزمون‌های فنی و حرفه‌ای شرکت کردند و ۱۱ هزار نفر موفق به قبولی شدند ۳ درصد این افراد مشغول به کار شدند.

  • گروه خبری : اخبار عمومی,اخبار مهم-اطلاعیه
  • کد خبر : 99032
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین